Wednesday, February 10, 2016

Amazonsko oko kupovina

Amazonsko oko kupovinaPRIRODNI PROIZVODDokaz efikasnosti - jedinstveni sastav proizvoda pruža mogućnost sprečavanja posledica nepravilnog načina života : nedovoljnog kretanja, povećanog apetita, sporog metabolizma. Ne preporučuje se osobama sa ozbiljnim srčanim problemima.

Guaranin - sličan kofeinu, samo što je njegov sadržaj u Guarani veći i on se ravnomerno apsorbuje u roku od nekoliko sati, ali za razliku od kafe ne iritira želudac, ne izaziva gorušicu, nema kontraindikacija kod bolesti želuca i crevnog sistema. Proizvod je takođe koristan i tokom napornih treninga.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:


Odrasli: 2 kašičice praška (oko 1g) rastvoriti u čaši vode ili soka ili dodati u sveže pripremljen obrok 4-6 puta dnevno. Preporučen dnevna doza je 6g praška i ne sme se prekoračiti.

Preparat ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i deci! Proizvod nije namenjen osobama ispod 18 godina.

SASTAV

Guaranin
Teofilin
Teobromin
Antioksidansti i minerali: amidi resin saponin natrijum magnezijum kalijum kalcijum B1.Plod raste u dolini reke Amazon u najbogatijoj flori na planeti, gde je već odavno poznat po svojim svojstvima zbog kojih je već decenijama popularan širom sveta.
Prašak je dodatak ishranih na bazi bioloski aktivnnih sastojaka koji mogu doprineti sagorevanju masti i metabolizmu stvaranja energije. Preporucuje se osobama koje se bave intenzivnom fizičkom aktivnošću, profesionalnim sportistima i rekreativcima. Proizvod mogu da koriste i zdrave osobe na redukcionim dijetama.

No comments:

Post a Comment